Nomena un projecte per al premi de Millors Pràctiques POWER

Nomena un projecte per al premi de Millors Pràctiques POWER

Coneixes un projecte a Europa que ha desenvolupat una solució innovadora a problemes en el camp de la reutilització de l'aigua? Nomina'l per al premi de Millors Pràctiques POWER de solucions innovadores de sostenibilitat de l'aigua. Si la teva candidatura està entre les més votades, pots guanyar el joc sobre l'aigua DROP!

Per què nominar un projecte?

A les comunitats europees i arreu del món, els subministraments d’aigua s'estan veient sotmesos a més pressió, ja que el creixement de la població, el canvi climàtic, la contaminació i els canvis d’ús del sòl afecten la quantitat i la qualitat de l’aigua. Sabadell no és una excepció d'aquesta tendència global. Per tant, CASSA, el proveïdor local d’aigua, en col·laboració amb el projecte POWER, cerca inspiracions d’altres llocs d’Europa que han implementat amb èxit projectes en el camp de la reutilització sostenible de l’aigua.

Com nominar un projecte

Si coneixes un projecte implementat amb èxit en l'àmbit de la reutilització sostenible de l’aigua, comparteix-lo en els comentaris següents. D'aquesta manera la proposaràs per al Premi de Millors Pràctiques POWER de solucions innovadores de sostenibilitat de l'aigua. Nominar un projecte és senzill:

Simplement ves a la secció de comentaris que apareix a continuació i publica una descripció molt breu (2-3 frases) del projecte que estàs nominant, idealment amb un enllaç al seu lloc web on trobar-hi més informació. No necessites formar part del projecte per nomenar-lo per al premi. El projecte proposat pot ser de qualsevol ciutat europea. No t'oblidis que, per nominar, has de registrar-te a la plataforma.

La data límit per a nominar projectes és l'1 de setembre de 2019.

 

Nominant un projecte per al Premi de Millors Pràctiques POWER, estás contribuint a l'establiment d'una base de dades europea de pràctiques de sostenibilitat de l'aigua. Després del final de la fase de nominació, el jurat de POWER sobre experts en innovació, aigua i sostenibilitat seleccionarà els tres primers projectes nominats que guanyaran el Premi de Millors Pràctiques POWER. Els tres guardonats tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant d'un públic internacional d'alt nivell d'experts en l'aigua i representants municipals a la conferència POWER a Brussel·les del 9 al 10 d'octubre de 2019.

Guanya el joc DROP

Si la vostra nominació es converteix en un dels 10 més populars, obtindràs un dels 10 DROP interactius! Jocs vinculats a l'aigua que us ajuden a aprendre sobre la sostenibilitat de l'aigua d'una manera divertida, interessant i atractiva.

Per a popularitzar la nominació, comparteix l’enllaç amb el teu comentari sobre candidatura a la teva xarxa personal i demana als teus amics que els agradi i hi responguin dins del POWER. Tingues en compte que això també ajudarà al projecte que estàs nominant: el jurat de POWER tindrà en compte la quantitat de suports (comentaris i m'agrada) que obté una nominació.

 

Sobre el premi

El Premi de Millors Pràctiques POWER per a solucions innovadores de sostenibilitat de l'aigua distingeix les solucions intel·ligents als problemes relacionats amb l'aigua en els camps dels esdeveniments meteorològics extrems i el consum sostenible d’aigua, conservació i reutilització. El premi forma part del projecte POWER de la UE Horitzó 2020. Els projectes de diferents ciutats europees que aborden un d'aquests quatre temes relacionats amb l'aigua poden ser nominats al premi a les plataformes POWER de les ciutats de Leicester, Milton Keynes, Sabadell i Jerusalem fins a l'1 de setembre de 2019.

Share know-how & give feedback
Stats

663

Have viewed this issue

2

Follow this issue

3

Shares of this issue

Get involved

Comments & tips

  • Oriol

    bronze

    01/08/2019

    Utilització d'aigua regenerada per abastament de les cisternes dels lavabos al polígon comercial de Sant Pau de riu Sec amb establiments com l'IKEA, Mc Donalds, Viena....

Download the mobile app for android or ios