Jornada de demostració INTCATCH & POWER al riu Ripoll

Jornada de demostració INTCATCH & POWER al riu Ripoll

El 17 de juny vam celebrar la jornada de demostració dels projectes INTCATCH & POWER al riu Ripoll (al costat del Molí Torrella) de Sabadell. Coneix com va anar!

Jornada INTCATCH & POWER

 

El dilluns 17 de juny es va celebrar la jornada de demostració dels projectes INTCATCH i POWER a la ciutat de Sabadell, on es van poder veure de primera mà els nous avenços en control de qualitat dels rius i difusió de dades en temps real.

 

La demostració es va fer al riu Ripoll, al costat del Molí Torrella, i va permetre comprovar la qualitat de l’aigua en continu mitjançant els drons navegables que s’han desenvolupat en el marc del projecte INTCATCH. Equipats amb diversos sensors, aquests petits vaixells van anar navegant pel riu i enviant dades en temps real sobre el pH de l'aigua, la temperatura, els nitrats, la conductivitat elèctrica i l'oxigen dissolt.

 

Les dades es van poder veure en temps real a l’App WASCO, també desenvolupada pel projecte INTCATCH i, un cop processades ja les pots recuperar aquí. Un cop cliquis al botó de 'Select data to visualize', les trobaràs dins de la campanya "20190617_Sabadell_Demo_POWER#1".

 

Tens més informació sobre el projecte INTCATCH aquí i més informació sobre el POWER aquí.

 

 

 

 

Ok, i read it! gold give me points!
Share know-how & give feedback
Stats

1071

Have viewed this issue

3

Follow this issue

34

Shares of this issue

Get involved

Comments & tips

Attend these events

  • 17/06/2019

    Jornada de demostració dels projectes INCATCH i POWER a la ciutat de Sabadell per veure de primera mà els nous avenços en control de qualitat dels rius i difusió de dades en temps real.

Download the mobile app for android or ios