Workshop febrer 2019

Workshop febrer 2019

El passat 27 de febrer a les 15h, l'Aula de l'Aigua va acollir un nou workshop del projecte POWER. Llegeix com va anar!

El workshop

En el marc del projecte POWER, la plataforma digital participativa del món de l’aigua a Sabadell, el passat 27 de febrer es va celebrar un nou workshop per a fomentar la participació ciutadana en el projecte.

 

El taller, on hi van participar 11 persones, buscava rebre nous feedbacks de la plataforma digital i de les novetats que s’hi han aplicat els últims mesos, tant de persones que van participar en el primer workshop com de gent pels quals aquest taller era la primera presa de contacte amb el projecte POWER i la seva plataforma digital.

 

Primer de tot, Jordi Vinyoles d'Aigües de Sabadell va fer una petita introducció a la sessió, per tot seguit començar a interactuar amb la plataforma i valorar-la seguint les metodologies d'Eduardo Calvillo de l'EIPCM (European Institute for Participatory Media).

 

A continuació va prendre la paraula Richard Elelman d'Eurecat per dur a terme una sessió sobre governança en matèria d'aigua i tot seguir una petita introducció al ConCensus, un programa de participació ciutadana en la implantació de polítiques municipals desenvolupat en el marc del projecte POWER juntament amb l’Ajuntament de Sabadell i una explicació sobre governança en matèria d’aigua. Tot seguit podeu veure algunes fotos del workshop.

 

 

 

Ok, i read it! gold give me points!
Share know-how & give feedback
Stats

574

Have viewed this issue

0

Follow this issue

0

Shares of this issue

Get involved

Comments & tips

Download the mobile app for android or ios