Design Jam de sostenibilitat en temes d'aigua

Design Jam de sostenibilitat en temes d'aigua

Innova com Google i ajuda'ns a trobar problemes a temes vinculat a aigua

Design Jam
Innova com Google i Ajuda'ns a Trobar solucions per problemes vinculats al món de l'aigua.

Basats en el Design Sprint de Google Ventures, proposem una Design Jam. Una forma de treball innovadora, pràctica i divertida que et permet esbossar solucions a grans problemes en poc temps. Prenem el Design Sprint i el comprimim per a aconseguir un taller d'un dia que ens permeti afrontar reptes socials.

Aprèn com co-crear solucions innovadores per a problemes de sostenibilitat.

La teva comunitat s'està enfrontant a un problema de sostenibilitat que necessita solució? Aprèn a fer servir la metodologia Design Sprint de Google per trobar nous enfocaments als desafiaments socials.

Desenvolupa les teves idees en prototips en un sol dia.

Aprèn a crear un prototip que sigui suficientment real per obtenir una resposta autèntica i ràpida dels usuaris potencials.

Valida els teus prototips i aprèn com donar-los vida.

No només et mostrarem com recopilar comentaris dels usuaris que interactuen amb la teva solució, sinó que también et mostrarem com presentar el teu concepte validat al concurs d'idees de POWER per  a comunitats sostenibles, on no pots obtenir suport per a la implementació de la solució.

Fes servir Design Sprints per a reptes socials.

Uneix-te a la nostra taller pràctic per aprendre com utilitzar Design Sprints, la metodologia d'innovació comprovada de Google que t'ajuda a resoldre problemes mitjançant el disseny, la creació de prototips i les proves d'idees amb els usuaris en molt poc temps.
 
Inscriu-te aquí: https://www.eventbrite.es/e/design-jam-para-sostenibilidad-del-agua-tickets-52397044972

Aquest taller està organitzat dins el projecte POWER, finançat per la Unió Europea. Les solucions proposades en finalitzar el taller poden ser sotmeses al Concurs d'Idees POWER i tenir l'oportunitat de rebre premis per a les idees guanyadores, o els usuaris més actius en el concurs que donin suport donant comentaris o revisant solucions.
Ok, i read it! gold give me points!
Inscripcions
 
Ok, i read it! gold give me points!
Share know-how & give feedback
Stats

761

Have viewed this issue

1

Follow this issue

4

Shares of this issue

Get involved

Comments & tips

Download the mobile app for android or ios