Presenta i vota idees en el Concurs d’Idees POWER per a Comunitats Sostenibles

Presenta i vota idees en el Concurs d’Idees POWER per a Comunitats Sostenibles

Presenta la teva idea per al Concurs d’Idees POWER per a Comunitats Sostenibles o explora, comenta i vota les idees presentades per altres. Converteix-te en un del 10 seleccionats que rebran suport per a implementar la idea.

Sobre el concurs

 

 

 

Estem buscant idees i solucions per a reptes sobre sostenibilitat als que s’enfronten les comunitats locals. Si ets emprenedor/a social, innovador/a, activista, estudiant o simplement algú que es preocupa per aconseguir un futur sostenible, presenta la teva idea aquí i guanya la possibilitat d’implementar-la!

Com participar

 

Participa al concurs presentant una idea o comentant i votant en les idees dels altres i ajuda a la comunitat a solucionar problemes de sostenibilitat.

 

Registra’t per presentar una idea *

 

Presenta una idea en la secció ‘Idees’ d’aquí sota

La teva idea ha d’oferir una solució a un repte de sostenibilitat al que s’enfronti Sabadell. Mostra també com aquesta solució pot ser replicada en una altra ciutat que escullis.

 

Comparteix la teva idea amb la teva xarxa personal i activa’ls per votar (donant “M’agrada” a la idea) i comentant-la

 

Mira els requeriments concrets per a la presentació d’idees

aquí.

 

Registra’t per comentar i votar

 

 

Explora, comenta i votar idees ja existents en la secció d’aquí sota “Idees”. Les teves opinions ajudaran als participants a millorar les seves idees.

Registra’t per aprendre més sobre temes de sostenibilitat a Sabadell

 

Interactuant amb altres continguts de la pàgina web del POWER de Sabadell - per exemple, llegint articles, compartint i comentant entrades que trobes interessants – aprens més sobre temes de sostenibilitat locals. Això t’ajudarà a desenvolupar una millora proposta d’idea o se capaç d’avaluar millor les propostes d’altres. Mira com funciona aquest mecanisme

aquí.

 

 

*Els participants seran contactats per temes relacionats amb el concurs a través de les credencials que han proveït al registrar-se. Troba més informació sobre la nostra política de privacitat en el document de regles del concurs  i termes i condicions.

Tòpics

 

Mostra com la teva idea soluciona un problema de sostenibilitat en un (o més) de les següents àrees. Demostra com la teva solució és rellevant pel context local de Sabadell i com podria ser replicada en una altra ciutat de la teva elecció:

 

Canvi climàtic

 

Sostenibilitat de l’aigua

 

Consum i producció sostenible

 

Compromís cívic

Documents
Share know-how & give feedback
Presenta la teva idea com un post en aqueta secció. Dona-li un títol atractiu i descriu la teva idea en 2 o 3 frases. Adjunta un document addicional amb més explicacions sobre la teva idea (~ 300 paraules) Coneix més sobre els requeriments per presentar la teva idea en les Regles del concurs (trobaràs el link aquí dalt)
Stats

1225

Have viewed this issue

10

Follow this issue

96

Shares of this issue

Get involved

Comments & tips

 • Eva de oleza

  bronze

  29/11/2018

  La idea és fer una campanya publicitaria tipus la que es va fer "envàs on vas?" Que arribi a tothom per diferents canals: 1 idea de reutilització o de reducció de consum d'aigua potable equivala 1 an...

 • Antonio Izquierdo Alsina

  gold

  29/11/2018

 • Joan

  bronze

  29/11/2018

  La proposta consisteix en fer els canviïs legislatius necessaris per crear una nova cultura de l’aigua. En aquests nou paradigma legal, els usuaris menys eficients pagaran més impostos i amb aquests s...

Post / see all

Download the mobile app for android or ios